Home 9 Over ons 9 Wie we zijn

Wie we zijn

OnzeCoach is sinds 2011 de partner in coaching van grote mensgerichte organisaties. Sinds 2021 maakt OnzeCoach onderdeel uit van de Prevermo groep. Wij helpen organisaties en hun medewerkers in flow te komen én blijven. We zijn nieuwsgierig naar de gewenste ontwikkeling van de organisatie en wat dit vraagt van hun medewerkers. Via een breed en divers aanbod van coaches en collectieve programma’s helpen we medewerkers om in hun kracht te komen en blijven.

Wij geloven dat ontwikkeling van mensen en organisaties de sleutel tot succes is in een wereld die continu in beweging is. Coaches helpen mensen om hun plaats te vinden in de dynamiek van de verandering. Door meer aandacht voor coaching te hebben en deze structureel in te zetten zijn organisaties en medewerkers in staat om veel beter in te spelen op de uitdagingen die op hun pad komen.

Duurzame impact

Wij gaan voor duurzame impact. Langdurige relaties met onze opdrachtgevers vormen daarbij de basis. De meeste van onze partners zijn dan ook partners van het ‘eerste uur’. Dit weten wij te realiseren door onze ‘core-business’ (toegang tot de beste coaches en strakke processen) heel erg goed uit te voeren. We zijn dan ook trots op onze 9+ beoordeling van coachees en 8,5 beoordeling van klanten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Samen met onze zusterorganisaties binnen de Prevermo groep hebben wij ons ten doel gesteld om bij te dragen aan 6 van de 17 ontwikkeldoelen die de VN hebben opgesteld:

  • Goede gezondheid en Welzijn | door coaching hopen wij het levensgeluk van mensen (de medewerkers van onze klanten) te laten stijgen met 10%.
  • Kwaliteitsonderwijs | wij willen een leven lang leren bevorderen, onder andere door het aanbieden van ontwikkeltrajecten om zo werkend Nederland duurzamer inzetbaar te maken. In 2030 willen we gezamenlijk 100.000 mensen een dergelijk traject hebben geboden.
  • Gendergelijkheid | Per 2021 zijn er geen inkomensverschillen tussen mannen en vrouwen in dezelfde functies (binnen alle zusterorganisaties van Prevermo) en is er gendergelijkheid tussen mannen en vrouwen in de MT’s. Dit geldt elk jaar vanaf 2021.
  • Eerlijk werk en economische groei | in 2030 willen wij dat 10% van ons personeel een afstand heeft tot de arbeidsmarkt.
  • Klimaatactie | in 2030 willen we CO2 neutraal werken. We denken bij al ons handelen na over de impact op milieu en klimaat.
  • Partnerschap om doelstellingen te bereiken | we willen samenwerkingen aangaan met bedrijven die duurzame ontwikkeling nastreven. In 2030 met 10 bedrijven.

Deel deze pagina


Je organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op met Veron Janssen en vraag naar de mogelijkheden.

Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op met Veron Janssen en vraag naar de mogelijkheden

A selection of our products

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is de basis van een gelukkig leven, of dat nu privé of op het werk is. Bij onvoldoende vertrouwen in eigen kunnen is goed functioneren niet makkelijk. Samen met jouw coach onderzoek je waar precies jouw...

Meer
Veerkracht

Veerkracht

Soms heb je het gevoel dat het elastiek te veel is uitgerekt. Je krijgt jezelf niet meer ‘opgepept’. Kleine gebeurtenissen kunnen je al van slag maken. Je incasseringsvermogen lijkt uitgeput en je krijgt steeds vaker...

Meer
Timemanagement

Timemanagement

Heb je regelmatig te maken met chaos in jouw werkschema en komt de planning die je maakt vaak niet af? Dan kan coaching op het thema timemanagement jou mooie handvatten bieden. Het maakt je efficiënter en geeft je...

Meer