Home 9 Nieuws 9 Onze Coach breidt uit

Onze Coach breidt uit

OnzeCoach breidt uit. We zoeken iemand die het leuk vindt om – samen met de rest van het OnzeCoach team – onze scale-up naar een nog hoger niveau te tillen.

Wij geloven in coaching en hoe dit voor iedereen van toegevoegde waarde kan zijn, daarom willen wij zoveel mogelijk medewerkers in Nederland toegang geven tot het netwerk van steengoede coaches van OnzeCoach. Dit doen we middels ons handige en professionele coachplatform waarop al onze coaches eenvoudig te zoeken en boeken zijn. Om onze ambitie werkelijkheid te maken, zoek ik een Manager New Business, die – de naam zegt het al – verantwoordelijk wordt voor het binnenhalen van de nieuwe business.

Doe je dit goed en vind je het leuk? Dan zou het natuurlijk tof zijn als jij met ons meegroeit en over 5 jaar je eigen salesteam aanstuurt. Dat is in ieder geval wel de ambitie, maar voor nu – first things first: wat verwachten we van onze Manager New Business:

 • Een goede klik (essentieel voor een goede samenwerking)
 • Drive en ambitie (je zet niet één, niet twee, maar drie stappen extra in je werk, omdat je je betrokken voelt bij OnzeCoach)
 • We zijn een kleine organisatie. Er is al heel veel, maar ook heel veel nog niet. Verwacht niet teveel kaders en handvaten. We willen dat je (uiteraard na het maken van een gedegen plan) gewoon gáát.
 • Onze sales is professioneel en draait om relaties en netwerken. We zijn niet van het ‘pushen’, maar wel van vasthoudendheid.
 • We willen veel op tenders en aanbestedingen gaan inschrijven. Dit coördineer jij. Uiteraard is de directeur van OnzeCoach je vaste sparringpartner.
 • Zodra je een nieuwe klant binnen hebt gehaald, mag je meteen zorgen voor een succesvolle implementatie én accountmanagement.
 • Aangezien we een groeiende organisatie zijn, hebben we ook veel projecten die gericht zijn op de verdere professionalisering van onze groeiende organisatie. Dit pak jij proactief op, maar je vergeet nooit dat new business jouw prioriteit heeft.
 • Je hebt 5-10 jaar saleservaring in een volledig op sales gerichte rol (dus geen combinatie van bijvoorbeeld recruitment en sales)
 • Je hebt een groot bestaand netwerk, het liefst gericht op HR contactpersonen
 • Idealiter woon je op een plek van waaruit je zowel de Randstad als Brabant goed kunt bereizen. En zo niet, dan ben je wel reisbereid.
 • Het kantoor van OnzeCoach zit in Leusden, maar je zult grotendeels vanuit huis werken (of vanuit de koffietent om de hoek, waar jij het beste tot je recht komt). Ook afhankelijk van jouw eigen behoefte ben je 1-2 dagen op kantoor.
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ontzettend goed. OnzeCoach is onderdeel van een grotere holding met een professionele HR afdeling die zorg draagt voor de goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een regeling voor een thuiswerkplek, een DI budget, etcetera. Salaris bepalen we – afhankelijk van ervaring – in overleg. 

Deel deze pagina


Je organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op met Veron Janssen en vraag naar de mogelijkheden.

Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op met Veron Janssen en vraag naar de mogelijkheden

Blog

H’s en andere opmaak

Orgineel Dit is een H1 Dit is een H2 Dit is een H3 Dit is een H4 Dit is een H5 Dit is een H6   Dit is een tekst in een paragraaf. Dit is een...

Meer
STAP ontwikkeladvies

STAP ontwikkeladvies

De STAP-regeling komt eraan. Onderdeel van deze regeling is het STAP ontwikkeladvies. Dit bestaat uit een subsidie van €700 dat je kunt inzetten...

Meer