Home 9 achtergrond 9 rogier

rogier

Anneke ondersteunt young professionals in performance en groei. Aspecten als persoonlijke effectiviteit, werk-prive balans en effectieve communicatie dragen bij aan ontspannen effectief zijn: lekker in je vel zitten en vanuit je kracht een zo groot mogelijke bijdrage leveren.

Zij is empathisch, beweegt mee met wat de coachee nodig heeft, luistert goed en stelt dan de juiste vragen om samen tot de kern te komen.

Anneke werkt bij voorkeur buiten, omdat dit direct bijdraagt aan ontspanning en stress reductie. Al wandelend kom je niet alleen met nieuwe inzichten, maar ook ontspannen en opgeladen de sessie uit.

Als coach en trainer heeft Anneke ervaring in het hoger onderwijs (o.a. bij de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool Utrecht), bij de overheid (o.a. het Ministerie van Justitie) en bij diverse start-ups (jonge, snelgroeiende techbedrijven, zoals Primephonic en SkinVision).

Achtergrond

Van oorsprong is Anneke opgeleid als pedagoog en werkte in diverse functies bij de Raad voor de Kinderbescherming. Zij was daar vooral op haar plek in het projectteam dat interne veranderingen begeleidde. Van vaste werkplekken naar flexibel werken of bijvoorbeeld van een langdurig strafrecht proces naar korte en snelle onderzoeken. Samenwerken, persoonlijke effectiviteit en zo optimaal mogelijk werken hadden (en hebben) haar focus.

In 2016 startte zij haar eigen coachingspraktijk. Zij coacht voornamelijk young professionals in performance en groei.

Specialisatie

Anneke is gecertificeerd buitencoach, wat betekent dat zij niet alleen buiten wandelt met haar cliënten, maar de natuur ook in kan zetten om vanuit een ander perspectief naar een vraagstuk te kijken, wat vaak tot waardevolle inzichten leidt. Daarnaast ligt haar ervaring en daarmee specialisatie primair bij young professionals; medewerkers met 0-10 jaar werkervaring. In deze fase spelen vaak vraagstukken als: wat is mijn bijdrage, wat wil ik en hoe ziet mijn toekomst eruit?

Wat zeggen cliënten over deze coach?

“Het wandelen was heel fijn in de buitenlucht. Je komt snel samen tot de kern en een oplossing.”

“Na een sessie met Anneke ga je naar huis met een enorme boost in je zelfvertrouwen en minstens 3 groundbreaking inzichten.”

“Na iedere sessie voelde ik me opgelucht, gehoord en bewuster van wat er precies speelt, waardoor ik weer vooruit kon.”

Deel deze pagina


"Een open gesprek, waarin Anneke precies de juiste vragen weet te stellen."